Parkeergarage Kromme Elleboog is nieuw in Meppel: ‘Eén piekmoment geweest: de dag voor de huidige lockdown’

Foto: Stefan Klomp

Meppel is een bruisende stad. Er gebeurt veel. Ondanks dat het opnieuw een coronajaar was, zijn er genoeg nieuwe ondernemingen, initiatieven, verenigingen en meer bijgekomen in Meppel. Tot en met 14 januari lichten we iets nieuws in Meppel uit. Vandaag: De parkeergarage aan de Kromme Elleboog/Groenmarkt.

Parkeergarage Kromme Elleboog


Eigenaar: Gemeente Meppel
Adres: Kromme Elleboog, Meppel
Gestart: 1 februari 2021

“Het is over het jaar gezien rustiger dan verwacht. Hier is, vanzelfsprekend, corona de grootste oorzaak. In periodes met strengere maatregelen is het rustiger dan in periodes zonder, of minder maatregelen.”

“Er is één piekmoment geweest: zaterdag 18 december 2021. Dit is de dag voor de huidige lockdown. Op vrijdagen en zaterdagen wordt er in de regel meer geparkeerd dan andere dagen.”

“Er zijn na de opening wat verbeteringen doorgevoerd. In 2021 is de belijning in de parkeergarage deels aangebracht. Dit wordt afgemaakt zodra de weersomstandigheden dit toelaten. Ook is bij de entree een druppel in de bestrating aangebracht, waardoor met name het inrijden in de parkeergarage duidelijker is aangegeven. Daarnaast is langs de zijkanten van de hellingbanen hekwerk geplaatst om doorvallen van personen te voorkomen.”

Ook nieuw in 2021

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen