MPPLRMG is nieuw in Meppel: ‘Blijft iedere keer leuk om iemand in het shirt te zien lopen’

Echte Meppelers weten wat de tekst op dit shirt betekent.
Echte Meppelers weten wat de tekst op dit shirt betekent.
Foto: MPPLRMG

Meppel is een bruisende stad. Er gebeurt veel. Ondanks dat het opnieuw een coronajaar was, zijn er genoeg nieuwe ondernemingen, initiatieven, verenigingen en meer vorig jaar bijgekomen in Meppel. Tot en met 14 januari kijken we terug met iets nieuws in Meppel. Vandaag: MPPLRMG

MPPLRMG


Eigenaar: Rens Rengelink
Website: www.meppelermug.nl
Gestart: 2 januari 2021

“Tot en met de zomer hebben we wel lekker verkocht. Daarna ben ik er wat minder actief mee geworden. Ik heb een vaste baan ernaast, en daar heb ik het druk mee.”

“Het is wel weer leuk om een keer op te pakken. Maar ik moet er wel de tijd voor hebben. Ik moet er dan wel weer de nodige tijd in steken.”

“Het ligt ook maar net hoe de coronasituatie is. Ik denk als ik met een kraampje op Donderdag Meppeldag ga staan, dat er wel veel verkocht gaat worden. Als mensen thuiszitten, komt er toch wat minder van, merk ik. Maar verwachtingen en praktijk zijn niet altijd hetzelfde.”

“Af en toe zie ik wel iemand lopen met het shirt. Mijn vader is er helemaal gek op. Die zag in de sportschool nog iemand het shirt dragen. Dat blijft iedere keer leuk. Eigenlijk weten alleen Meppelers wat het betekent.”

Ook nieuw in 2021

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen