ZOET. is nieuw in Meppel: ‘We denken in oplossingen’

Angelina Blokzijl en Andrea Dufour begonnen in 2021 met ZOET.
Angelina Blokzijl en Andrea Dufour begonnen in 2021 met ZOET.
Foto: Stefan Klomp

Meppel is een bruisende stad. Er gebeurt veel. Ondanks dat het opnieuw een coronajaar was, zijn er genoeg nieuwe ondernemingen, initiatieven, verenigingen en meer vorig jaar bijgekomen in Meppel. Tot en met 14 januari kijken we terug met iets nieuws in Meppel. Vandaag: ZOET.

ZOET.


Eigenaren: Angelina Blokzijl en Andrea Dufour
Adres: Prinsenplein 11, Meppel
Website: www.zoetmeppel.nl
Gestart: 22 oktober 2021

“Het gaat hartstikke goed met ZOET. We zijn nu drie maanden open. Het is balen dat we dichtmoeten, maar we maken er het beste van.”

“Het gaat echt boven verwachting. We bieden echt iets anders. We hebben een hele diverse menukaart: lactosevrij, biologisch, we hebben echt iets alternatiefs. Vooraf hadden we onderzocht of er behoefte voor was. Dat de vraag zo groot is, hadden we niet verwacht. Dit was echt nodig in Meppel.”

Warme reacties

“We krijgen hele leuke reacties van mensen. Ze zeggen dat Meppel dit echt nodig had. Al die warme en positieve reacties. Dat springt er voor ons wel echt bovenuit. Dat is superfijn.”

“Voor ieder probleem bedenken we een oplossing. Zo staan we erin. We bezorgen nu bijvoorbeeld en zijn heel actief op sociale media. Dat geef extra motivatie om door te gaan.”

“We hopen dat we zo kunnen doorgaan dit jaar. Dat we nog meer bekendheid krijgen. Dat onze producten nog populairder worden. We hebben genoeg plannen voor het nieuwe jaar. Meer met catering doen en een terrasje buiten bijvoorbeeld.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen