Hairstyling Edwin is nieuw in Meppel. ‘Verbaasd hoe snel je hier een klantenkring opbouwt’

Edwin Santbergen begon aan het Zuideinde zijn eigen kapsalon.
Edwin Santbergen begon aan het Zuideinde zijn eigen kapsalon.
Foto: Stefan Klomp

Meppel is een bruisende stad. Er gebeurt veel. Ondanks dat het opnieuw een coronajaar was, zijn er genoeg nieuwe ondernemingen, initiatieven, verenigingen en meer bijgekomen in Meppel. Tot en met 14 januari lichten we iets nieuws in Meppel uit. Vandaag: Hairstyling Edwin.

Hairstyling Edwin


Eigenaar: Edwin Santbergen
Adres: Zuideinde 8, Meppel
Website: www.hairstylingedwin.nl
Gestart: 28 april 2021

“Het gaat goed met de kapsalon. Dat we nu in de lockdown zitten is natuurlijk minder, maar verder gaat het fantastisch. Ik ben nu acht maanden geopend. Het was echt hectisch. Dan weer met mondkapjes, dan weer zonder.”

“Het is een hectische tijd. Ik wist dat ik de salon opende in coronatijd. Ik heb er absoluut geen spijt van. Omdat ik ben begonnen, heb ik helemaal geen buffer. Maar ik doe het zuinig aan. Ik ga zuinig met het geld om. Ik hield er rekening mee dat er van alles altijd kan veranderen. Dus nee, ik heb totaal geen spijt.”

Dorp

“Het heeft mij verbaasd hoe snel je hier een klantenkring opbouwt. Dat ging echt boven verwachting. In dat opzicht lijkt Meppel wel een dorp. Een goed verhaal verspreid zich snel. Een slecht verhaal nog sneller.”

“Ik hoop dat het volgend jaar wat rustiger wordt. Dat ik minder met corona en de steeds wisselende regels bezig hoef te zijn. Ik hoop gewoon weer mijn vak te kunnen uitoefenen. Ik heb vertrouwen in de eerste drie jaar. Ik ben ook begonnen met een soort abonnement. Dat is voordeliger voor de klanten, en houd ik zekerheid over de klantenkring.”

Ook nieuw in 2021

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen