Shoeby is nieuw in Meppel: ‘Mensen hebben ons gemist’

Shoeby zit na een aantal jaar afwezigheid weer in Meppel.
Shoeby zit na een aantal jaar afwezigheid weer in Meppel.
Foto: Stefan Klomp

Meppel is een bruisende stad. Er gebeurt veel. Ondanks dat het opnieuw een coronajaar was, zijn er genoeg nieuwe ondernemingen, initiatieven, verenigingen en meer bijgekomen in Meppel. Tot en met 14 januari lichten we iets nieuws in Meppel uit. Vandaag: Shoeby.

Shoeby


Shopmanager: Lisa van Gelder
Adres: Hoofdstraat 32, Meppel
Website: www.shoeby.nl
Gestart: 8 september 2021

“Alles loopt op rolletjes hier. We krijgen hele positieve reacties. Mensen hebben ons gemist. We zitten op een mooie plek, een betere plek dan eerder (eerder zat Shoeby in de Swaenenborgh, red.). Hier trekken we meer publiek. Als je boodschappen gaat doen bij de AH, ga je ook niet nog even kleding shoppen.”

“Je wilt klanten ontvangen. Dat kan nu niet, maar daar heeft iedereen mee te maken. We zijn nu veel bezig met sociale media, plaatsen veel van de nieuwe collectie. We zijn bezig met de personal styling. De nieuwe collectie komt al binnen. Vooral pasteltinten gaat een trend worden voor de voorjaar. We blijven lekker bezig. We vervelen ons niet.”

“We hopen uiteraard dat we dit jaar weer open mogen. Dat we weer de klanten kunnen helpen. Maar ook dat we nog meer bekendheid genereren. Dat we op sociale media nog meer mensen inspireren.”

Ook nieuw in 2021

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen