Fiets Toerclub Grupetto ontvangt cheque van Rabo Clubsupport

16 okt , 9:37 Sport
meppel rabo clubsupport 2024 2
FTC Grupetto Meppel
Meppel - Ieder jaar investeert de Rabobank via de Rabo ClubSupport-actie in lokale clubs en verenigingen, waarbij leden van de bank door hun online stem de hoogte van de bijdrage bepalen. Dit jaar hebben de leden, familie en vrienden van FTC Grupetto wederom enthousiast gestemd.
Op vrijdag 11 oktober mocht FTC Grupetto een prachtige cheque in ontvangst nemen van Maurice, die niet alleen bij de Rabobank werkt, maar ook lid is van de fietsclub. Penningmeester Gert van Unen sprak zijn dankbaarheid uit: "Dit geld gaan we gebruiken voor een gezellige vrijwilligersavond. Een dikke dankjewel aan iedereen die zich keihard inzet voor onze club, want zonder vrijwilligers zou FTC Grupetto niet draaien."
Vrijwilligers zijn de ruggengraat van FTC Grupetto en spelen een belangrijke rol bij het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een divers programma voor onze leden. Denk aan wegkapiteins die zorgen voor veilige fietstochten, routemakers en vrijwilligers die helpen met clinics, banden plakken, en reanimatie. Ook achter de schermen, zoals bij de clubkleding en de communicatie, zijn vrijwilligers onmisbaar.

Meefietsen met Grupetto

Wil jij graag in groepsverband trainen en je techniek verbeteren? Beginners, gevorderden, jong en oud: iedereen is welkom bij FTC Grupetto Meppel. Op dinsdag- en donderdagavond verzamelen de fietsers zich om 19.00 uur en op dinsdag- en zondagochtend om 9.00 uur. De startlocatie is altijd vanaf hoofdsponsor CivitaS (Zomerdijk 5c).