Meppelse is lid nummer 150 van skeelervereniging

De skeelervereniging leeft volop.
De skeelervereniging leeft volop.
Foto: Eigen foto

Staphorst – Steeds meer mensen begeven zich, mede door de coronapandemie, op wieltjes. Bij Skeelervereniging Staphorst is deze populariteit goed te merken. Iedere week komen er leden bij, waardoor de club eind april de mijlpaal van 150 leden wist te bereiken.

De ledenadministratie van de club was er druk mee. Nadat alles geteld was bleek dat eind april het 150e lid aangemeld is. Jula, uit Meppel, bleek de gelukkige en werd afgelopen woensdag tijdens de training in het zonnetje gezet. Zij ontving van voorzitter Gerwin Smit een waardebon van een plaatselijke rijwielzaak en een skeelerpak van de vereniging.

De Tippe

Iedere maandag- en woensdagavond wordt er getraind op evenemententerrein ‘de Tippe’. Geïnteresseerde leden mogen eerst vrijblijvend twee keer meetrainen, voordat ze besluiten om lid te worden. Met alleen dit seizoen al meer dan vijftig nieuwe leden is er sprake van veel nieuwe aanwas en groeit de vereniging gestaag door.

Skeelervereniging Staphorst heeft een regionaal karakter, leden komen niet alleen uit Staphorst, Rouveen , IJhorst of Punthorst maar ook uit de wijde omgeving, uit Meppel (zoals blijkt), Nieuwleusen, Hasselt en Balkbrug. Ook geïnteresseerd? Stuur vrijblijvend een mail naar [email protected] of kijk op de website www.skeelerstaphorst.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen