Servicepunt van bibliotheek Nijeveen open tijdens Herfstrondje

27 sep , 10:27 Nieuws
pixabay boeken lubos houska
Nijeveen - Servicepunt Nijeveen opent haar deuren op zaterdag 5 en zondag 6 oktober en verwelkomt bezoekers van het Herfstrondje Nijeveen van harte om een kijkje te komen nemen bij de Bibliotheek in dorpshuis de Schalle.
Het Herfstrondje is een jaarlijks initiatief van dorpsvereniging Nijeveen en is hét evenement waar inwoners van Nijeveen op een gezellige manier kunnen kennismaken met de bijzondere interesses en bezigheden van hun mede dorpelingen. Bij de bieb in Nijeveen zijn er zaterdag en zondag creatieve hobby boeken te leen waar iedereen inspiratie uit kan opdoen zoals handwerk boeken, boeken over fotografie, koken en tuinieren.

Creatieve tentoonstelling

De vrijwilligers stellen hun eigen werk ten toon in een creatieve tentoonstelling en zijn van allerlei creatieve markten thuis met activiteiten als haken, punniken, boekselen (het maken van kunst met boeken), fotografie, breien en knutselen met tijdschriften. Natuurlijk vertellen de vrijwilligers bezoekers graag over wat ze allemaal doen bij de Bibliotheek.
De boeken kunnen geleend en direct meegenomen worden voor wie lid is van de bibliotheek. Zo niet, dan kunnen mensen zich laten inschrijven.