Werk aan de weg in Meppel en Nijeveen

Foto: Pixabay

Meppel – Op dit moment wordt op diverse plekken gewerkt aan de weg in de gemeente Meppel. Zo wordt gewerkt aan de herinrichting van de Julianastraat in Nijeveen. Deze week start IMT Staphorst daar met werkzaamheden. Er wordt nieuwe bestrating aangebracht in de rijbaan, het trottoir en de parkeerstrook. De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd. De werkrichting is vanaf de kruising met de Wilhelminastraat. De werkzaamheden duren, afhankelijk van het weer, tot eind juni.

Otten Infra gaat voor het inbreidingsgebied Randweg – Westerstouwe tot 10 april een aansluiting maken op het riool in de Randweg. De Randweg is daarvoor ter hoogte van de huisnummers 24 tot en met 30 afgesloten. Een omleiding voor bewoners van de Randweg en de aansluitende straten wordt aangegeven.

De bouwwegen aan de Degel en gedeelte Gravure worden vervangen door definitieve bestrating. Ook worden er parkeerplaatsen en trottoirs aangelegd aan de Zeefdruk. Bewoners zijn door de aannemer per brief geïnformeerd. Het werk duurt, afhankelijk van het weer, tot medio mei.

De huidige en geplande wegwerkzaamheden worden doorgegeven aan het landelijke meldsysteem voor wegbeheerders en gepubliceerd op de centrale website melvin

Reacties