Video: De Sprinter doneert shirts en organiseert quarantaine kampioenschap

Shirts voor Tjongerschans.
Foto: Eigen foto

Meppel – Atletiekvereniging De Sprinter uit Meppel heeft net als iedere andere sportvereniging geen activiteiten op de baan en op de weg. Geen Meppel Cityrun, geen Trimloopvierdaagse en geen trainingen. Ze hebben wel de partij shirts van de Cityrun gedoneerd aan ziekenhuis de Tjongerschans in Heerenveen én ze hebben een quarantaine kampioenschap voor jeugdatleten.

Die sportshirtjes zijn voor het zorgpersoneel erg prettig om te dragen onder al hun beschermende kleding, beter dan gewone katoenen shirts. Er blijven na dergelijke hardloopevenementen altijd wel shirtjes over, die krijgen zo een goede bestemming.

Kampioenschap

Het gaat volgens het bestuur nog zeker een aantal weken duren voordat iedereen weer gezamenlijk op de atletiekbaan kan trainen. ‘Daarom beginnen we met een quarantaine kampioenschap voor de jeugdatleten.’ Wat houdt het quarantaine kampioenschap in? Elke week wordt een video geplaatst met een challenge die de jeugdleden thuis kunnen uitvoeren. ‘Maak een filmpje waarin je de challenge uitvoert en stuur deze uiterlijk op donderdag naar je trainer. Per categorie wordt er een klassement gemaakt’, wordt verteld.

In bijgaand filmpje legt trainster Rixt de regels uit en laat ze zien wat de eerste challenge is. ‘Naast het kampioenschap kun je natuurlijk ook je ouders, broertjes en zusjes uitdagen met deze challenge’, wordt enthousiast opgemerkt.

Het gaat helaas nog zeker een aantal weken duren voordat we weer gezamenlijk op de atletiekbaan kunnen trainen, daarom beginnen we vandaag met een quarantaine kampioenschap voor de jeugd atleten.Wat houdt het quarantaine kampioenschap in?Elke week plaatsen we een video met een challenge die je thuis kunt uitvoeren. Maak een filmpje waarin je de challenge uitvoert en stuur deze uiterlijk op donderdag naar je trainer. Per categorie wordt er een klassement gemaakt. Rixt legt jullie in het filmpje de regels uit en laat zien wat de eerste challenge is.Naast het kampioenschap kun je natuurlijk ook je ouders, broertjes en zusjes uitdagen met deze challenge! Veel plezier, succes & blijf vooral fit en gezond!

Geplaatst door AV de Sprinter op Vrijdag 3 april 2020

Reacties