De Kachelerij zorgt voor sfeer en warmte

De Kachelarij.
De Kachelarij.
Foto:

Noordscheschut – Zelfs tijdens de koudere dagen straalt er een gemoedelijk warmte op de hoek van de Coevorderstraatweg en het Zwarte dijkje in Noordscheschut. In de winkel van De Kachelerij zorgen de vlammen van de kachels voor een heerlijke warmte. Het ruime assortiment van De Kachelerij bestaat uit houtkachels, houtfornuizen en buitenkachels.

Maar ook voor bio-ethanol kachels of een elektrische kachel, kunnen klanten bij deze kachelwinkel terecht. De kachels in het assortiment zijn veelal geproduceerd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Voor iedere kamer en situatie wordt er gezocht naar een passend model. Daarnaast voldoen onze kachels aan de nieuwste normen & eisen, geeft Pia aan.  Waardoor u verzekerd bent van een hoog rendement en een lage uitstoot. De kachels in ons assortiment hebben dan ook allemaal minimaal een A label, voegt Janice hier aan toe.

Als u nieuwsgierig bent geworden naar het assortiment van De Kachelerij, kunt u langs komen in de winkel in Noordscheschut. Van woensdag tot en met zaterdag is deze geopend. Daarnaast kunnen de producten online ook worden bekeken via de website: www.dekachelerij.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen