’t Swarte Schaep viert het winnen van de Modewinkel Award

Het team van 't Swarte Schaep.
Het team van 't Swarte Schaep.
Foto:

’t Swarte Schaep, de modezaak in Broekhuizen, is onlangs in de gemeente Meppel winnaar geworden van de Modewinkel Awards. „We hebben by far de meeste stemmen gekregen. Bovendien hebben we de gedeelde eerste plaats behaald in de provincie Drenthe, samen met Gerans in Hoogeveen”, laat Ingrid Veenstra van ’t Swarte Schaep weten.

Samen met haar partner Stephan Harberink was al een verloting opgezet, waarbij de winnaar een compleet verzorgde barbecue voor tien personen zou winnen, verzorgd door Stephan. „Omdat zo veel mensen op ons gestemd hadden, vonden we het bij nader inzien leuker om iedereen uit te nodigen voor een barbecue op ons terrein. Dit is uitgemond in een Summerparty.”

Zaterdag en zondag 17 en 18 juni, is iedereen welkom op deze Summerparty. „De barbecue staat aan, de bar is open en er is een Mocktail proeverij, verzorgd door Nono Zero. Ook de buitenmeubelen staan uitgestald in onze stal, de rietgedekte schuur en in de schitterende tuin.” Wie interesse heeft in permanente make-up, kan advies inwinnen bij Nahid van Ibrowstudio Meppel. Tevens zijn prachtige bolides en mooie campers te bewonderen. De luxe auto’s van Raymond Dolfsma staan uitgestald in de boomgaard, evenals de campers van Drents Camperhuis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen