Cafetaria-Lunchroom De Koedijk is weer open na metamorfose

Het team van De Koedijk.
Het team van De Koedijk.
Foto: Cafetaria-Lunchroom De Koedijk.

Cafetaria-Lunchroom De Koedijk in Meppel is heropend na een grondige make-over. Afgelopen week is de zaak van eigenaresse Monique Schiphorst grondig verbouwd.

Met name de vloer is een échte eye-catcher. Verschillende lokale bedrijven hebben ervoor gezorgd dat de cafetaria in mum van tijd de metamorfose heeft ondergaan. Het geheel ziet er weer fris en eigentijds uit. “We kunnen er weer even tegenaan en zijn blij onze gasten in deze sfeer te kunnen ontvangen”, zegt Schiphorst.

Er zijn extra zitplaatsen gecreëerd in De Koedijk, zoals de cafetaria in de volksmond wordt genoemd. “We merkten dat steeds meer mensen voordelig een hapje buiten de deur willen eten”, constateert dochter Jaléne die samen met haar moeder verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de zaak. Ook de behoefte om een kopje koffie te drinken in de Koedijkslanden wordt groter. “En dat is nu nog gezelliger”, vult Monique enthousiast aan. “We gaan ons ook meer richten op de lunch en bieden verschillende luxe broodjes aan. Zowel warm als koud.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen