PUUR! Accountancy en Advies trekt in voormalige pand van SNS Bank en Het Kollektief

PUUR! Accountancy en Advies komt in het gebouw.
PUUR! Accountancy en Advies komt in het gebouw.
Foto: Stefan Klomp

Het voormalige pand van de SNS Bank, waar als laatste Het Kollektief van VanBoeijen zat, heeft een nieuwe invulling. PUUR! Accountancy en Advies is er komen te zitten.

“We hebben in 2014 onze intrede gedaan in de Gasfabriek en in de afgelopen jaren hebben we een behoorlijke ontwikkeling meegemaakt”, vertelt eigenaar Gert-Wim Blokzijl over de verhuizing. Het accountantskantoor blijft wel binnen de Gasfabriek, aangezien dit voormalige bankgebouw sinds 2011 onderdeel is van de Gasfabriek. “We zijn helemaal klaar voor de volgende stap en om op onze nieuwe locatie verder te gaan.”

Volgens Blokzijl betekent het nieuwe onderkomen meer ruimte en meer openheid. “En dat is nou precies wat PUUR! Accountancy & Advies zo kenmerkt. Meer ruimte biedt ook meer kansen en werkplekken.”

Gasfabriek

In 2008 werd de Gasfabriek volledig verbouwd en gerenoveerd. Het herbergt een diversiteit aan ondernemers. In totaal is er 4100 vierkante meter bruto vloeroppervlak verbouwd en is er 200 vierkante meter bruto vloeroppervlak aangebouwd. Op dit moment zijn er 17 bedrijven in de Gasfabriek gevestigd en zijn alle ruimtes zo goed als gevuld.

“Met ons achtkoppige team lossen we vraagstukken op voor onze klanten, die zich vooral in het midden- en kleinbedrijf bevinden”, typeert Gert Wim Blokzijl de werkzaamheden van PUUR! Accountancy en Advies.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen