Badmintonvereniging Meppeler Meppers start ledenwerfactie

Foto: Pixabay / Anncapictures

Meppel – Badmintonverenigingen in Drenthe, Groningen en Friesland organiseren een 10-daagse minicursus “probeer-badminton”. ‘In 10 lessen leer je de basisslagen, spelregels en speel je je eerste onderlinge wedstrijden. Deze unieke cursus start in Meppel vanaf maandag 4 oktober. De kosten zijn slechts € 25,- voor de gehele cursus’, laat het bestuur van de MM weten.

De minicursus wordt in Meppel gegeven door de Badminton Club Meppeler Meppers voor jeugd vanaf 7 jaar en volwassenen. De cursusdagen zijn op maandagmiddag, maandagavond of donderdagavond. De cursus staat onder begeleiding van een enthousiaste trainer. ‘Het enige dat je nodig hebt zijn zaalschoenen en sportkleding. De Meppeler Meppers zorgen voor een racket.’

Informatie en opgeven via de website http://www.probeerbadminton.nu

Badminton is FAST, FIT en FUN

Badminton is een sport die iedereen kent van de camping, maar het is meer dan een shuttle overslaan. Het is de snelste racketsport ter wereld. De shuttle kan snelheden halen van meer dan 350 kilometer per uur! Het is leuk om te doen, gemakkelijk om te leren. Badmintonnen heeft ook veel voordelen. Het is een goede manier om af te vallen. Badminton is een ‘full body work-out’, je gebruikt bijna alle spieren in je lichaam.

Badminton kan gespeeld worden door jong en oud en op alle niveaus. Kies je voor recreatief badminton? Dan heb je geen verplichtingen en kun je vaak zelf kiezen wanneer je wilt spelen. Wil je meer uitdaging of hou je van sporten in teamverband? Dan kun je in een team competitie spelen tegen andere verenigingen.

Reacties