Junior Rangers van het Dwingelderveld beginnen weer

Ranger aan het werk.
Ranger aan het werk.
Foto:

Lheebroek – Wie van de natuur houdt en tussen de 12 en 18 jaar is, die het bovendien fijn om van de natuur te genieten op plekken waar je normaal niet komt? Die jongeren kunnen zich aansluiten bij de Junior Rangers van het Dwingelderveld.

Ze leren nieuwe dingen en steken de handen uit de mouwen. Voor de belangstellenden en hun ouders is er een kennismakingsochtend op zaterdag 11 september van 10.00 tot 12.00 uur vóór de ingang van Taribush Kamp de Marke in Lheebroek. Dat is op het adres Lheebroek 30 A, parkeren op parkeerterrein links aan de zandweg. Rechts voor de ingang staat de vlag van de Junior Rangers.

Jeneverbessen

Daar hebben de Junior Rangers een terrein waarin zij de Jeneverbessen bevrijden en de natuur van vroeger tevoorschijn brengen. Jeugd mag gezellig meehelpen en ondertussen ontmoeten ze de andere Junior Rangers. ‘Wij ontvangen jouw ouders en vertellen we alles over onze activiteiten, het programma van dit jaar, en alle ins en outs van onze organisatie. Wil je meedoen? Je kunt je dan inschrijven. Voor 50 euro per jaar heb je een warme buitenjas en behalve de maandelijkse bijeenkomsten ook nog een zomerkamp’, laat Ans Lutgerink namens het bestuur weten.

Info via Ans Lutgerink op [email protected] Of kijk voor meer info op www.juniorrangers.nl en Facebook: https://www.facebook.com/JuniorRangersNederland?fref=ts

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen