Restaurant Poortman op Bloemberg krijgt nieuwe eigenaars

Maurice en Anandi stoppen bij Poortman.
Maurice en Anandi stoppen bij Poortman.
Foto:
Bloemberg – Maurice Grendelman en Anandi van Dijk stoppen met hun restaurant Poortman op Bloemberg. Ze hebben dat donderdag via Facebook meegedeeld. Hiermee komt een einde aan 6,5 jaar ondernemen, met als hoogtepunt het binnenhalen van een Michelin Bib Gourmand vorig jaar. Er komen nieuwe, bekende uitbaters.
‘Wij stoppen per 1 Mei met ons restaurant, een prachtige plek waar wij ontzettend veel hebben beleefd en een mooie dynamiek hebben terug gebracht op een prachtige plek. Wij hebben besloten om ons leven anders in te gaan delen en meer tijd en balans voor onszelf en ons gezin te creëren’, laten ze iedereen weten. Het restaurant blijft geopend tot en met 28 april van donderdag tot en met zondag vanaf 12.00 voor lunch en diner.

Opgeheven hoofd

‘Wat hebben wij genoten!! van Alles! met als hoogte punt de Bib Gourmand van Michelin, de fantastische recensies in de grote landelijke dagbladen en als afsluiter 13,5 punten van Gault&Millau. Super trots en met opgeheven hoofd en dankbaarheid voor jullie bijdrage, zullen wij Poortman als een prachtige periode in ons leven ervaren. waarin we enorm gegroeid zijn als mens. Ook u als gast zijn wij bijzonder dankbaar voor uw bezoeken, vertrouwen, mooie gesprekken en gezelligheid! En een dikke shout-out naar ons team!!!’
Gasten kunnen voor na 30 april nog gewoon blijven reserveren, want de bedrijfsformule blijft ongewijzigd en Poortman wordt voortgezet.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen