Meppel Actief organiseert bij het Leger des Heils de Beweegclub

Bewegen met Meppel Actief.
Bewegen met Meppel Actief.
Foto: Meppel Actief

Meppel– Meppel Actief en het Leger des Heils vinden belangrijk dat iedereen in beweging is/blijft en komt daarom organiseren zij samen de Beweegclub. De Beweegclub is een plek waar iedereen welkom is, zichzelf kan zijn en zich prettig voelt om te bewegen.

Donderdag 2 mei is er een vrije inloop vanaf 9.30 uur met koffie/thee, aansluitend gaan we gezonde hapjes maken en samen bewegen tot ongeveer 11.00 uur. Dinsdag 7 mei is er een vrije inloop vanaf 13.30 uur en starten we 13.45 uur met bewegen, 14.30 uur is er ruimte om koffie/thee te drinken. Woensdag 15 mei is er een vrije inloop vanaf 9.30 uur met koffie/thee, aansluitend gaan we Drenthe Beweegt Samen doen en een koolhydraatarme lunch voorbereiden en gezamenlijk lunchen. Dinsdag 21 mei is er een vrije inloop vanaf 13.30 uur en starten we 13.45 uur met stoepranden, 14.30 uur is er ruimte om koffie/thee te drinken.
Woensdag 29 mei is er een vrije inloop vanaf 9.30 uur met koffie/thee, met de aanwezigen gaan we het vervolg van De Beweegclub bepalen zoals juiste dag/tijdstip/activiteiten.

Iedereen is welkom om aan te sluiten bij de activiteiten, deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Adres: Havenstraat 13-15 in Meppel. Voor meer informatie kan worden gebeld met 06-13702656 of een mail sturen met de vraag naar [email protected]

Voor meer informatie en activiteiten over Meppel Actief: www.meppelactief.nl), instagram, twitter en facebook pagina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen