Banen- en opleidingsmarkt bij Noorderboog

Welkom bij Noordreboog.
Welkom bij Noordreboog.
Foto: Eigen foto

Meppel – Iedereen die bij Noorderboog wil werken, een zorgopleiding wil volgen of stage wil lopen kan de mogelijkheden ontdekken tijdens de banen- en opleidingsmarkt van Noorderboog. Op donderdag 21 maart tussen 15.00 en 20.00 uur zijn belangstellenden welkom bij Noorderboog aan de Werkhorst 36 in Meppel.

Het evenement biedt bezoekers de gelegenheid om direct in gesprek te gaan met recruiters, medewerkers van het Flexbureau en medewerkers van de afdeling Leren en Ontwikkelen. Zij staan klaar om alle vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.

Direct doorverwijzen

Een gastvrouw zal elke bezoeker ontvangen en direct doorverwijzen naar de juiste contactpersoon. Zo kunnen geïnteresseerden in een persoonlijk gesprek verkennen welke mogelijkheden Noorderboog te bieden heeft op het gebied van werken en leren in de zorgsector. Of het nu gaat om een vaste baan, vakantiewerk, een zorgopleiding of stage, Noorderboog heeft veel mogelijkheden. Ook mensen die nu heel iets anders doen zijn van harte welkom. Het evenement is dé gelegenheid om te ontdekken of een carrière in de zorg bij je past. Als langskomen op 21 maart niet lukt, dan kan er ook online een afspraak gemaakt worden via www.noorderboog.nl/banenmarkt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen