BYD krijgt vestiging op Blankenstein in Meppel

BYD-auto's in Meppel.
BYD-auto's in Meppel.
Foto: Eigen foto
Meppel – Het hoge woord is er uit! Aan het einde van dit kwartaal opent BYD haar eerste stand-alone vestiging van Noord-Nederland. Gelegen aan de Blankenstein 510 in Meppel, biedt deze nieuwe locatie een moderne werkplaats, ruime showroom en natuurlijk alle nieuwe BYD-modellen die niet alleen te bezichtigen zijn, maar uiteraard ook proef te rijden.
Samen met het service- en proefritpunt in Groningen zal BYD Meppel by ADG Groep het aanspreekpunt zijn voor de provincies Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Ook in Utrecht, Arnhem en Apeldoorn komen nieuwe vestigingen van BYD. De elektrische auto’s van BYD zijn van Chinese makelij.
‘BYD staat voor Build Your Dreams, en dat verwoordt precies waar we voor staan: het najagen van grootse dromen. Want hoe groter de droom, hoe groter de verandering die het inspireert. Wij dromen van een betere toekomst, waarin onze menselijke natuur om te willen reizen, ontdekken en bewegen in perfecte harmonie bestaat met het zorgen voor onze planeet’, aldus het bedrijf.
‘Wij zijn in 20 jaar uitgegroeid tot de grootste producent van geëlektrificeerde auto’s ter wereld. In 2022 bereikten we opnieuw een recordmijlpaal, met een totale verkoop van 1.862.428 nieuwe geëlektrificeerde personenauto’s wereldwijd. Een stijging van 155,1 procent vergeleken met het jaar daarvoor! Voor ons een teken dat de wereld onze groene droom met ons deelt en klaar is voor 100% duurzame mobiliteit.’
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen