Eduard Annen fractievoorzitter en beoogd lijsttrekker Sterk Meppel 

Eduard Annen.
Eduard Annen.
Foto: SteM
Meppel – Binnen de fractie van Sterk Meppel hebben huidig fractievoorzitter Elisabeth Bakkenes en vicefractievoorzitter Eduard Annen van plaats gewisseld. Annen is beoogd lijsttrekker voor SteM tijdens de gemeenteraadsverkiezingen en staat bekend als een ras netwerker en verbinder die graag in gesprek gaat met inwoners.
Elisabeth Bakkenes: “als fractievoorzitter ben je niet alleen woordvoerder en coördinator maar ook procesbegeleider, coach en aanspreekpunt voor onze inwoners. Ik vind dat enorm dankbaar en mooi werk. Maar door privé omstandigheden komt het voor mij goed uit om een stapje terug te doen. Het is bovendien fijn dat Eduard op deze manier al ervaring op kan doen terwijl ik als raadslid op mijn beurt weer meer ruimte krijg om de SteM van onze inwoners te laten horen. En dat is tenslotte waarom ik dit werk doe. Ik zal mij de komende jaren graag weer inzetten voor een karaktervolle binnenstad, goed groen, de kwaliteit van onze openbare ruimte, vrijwilligersverenigingen en een goed sociaal beleid.”

Veel bewondering

Ook Annen ziet de positieve kant van de wisseling. Annen: ik heb veel bewondering voor de manier waarop Elisabeth leiding heeft gegeven aan de fractie en ik ben blij dat ik de komende tijd op haar kan steunen. Ze heeft een uitstekend gevoel voor politiek en veel ervaring opgedaan tijdens de verkiezingen in voorgaande periodes. Daar zal ik dankbaar gebruik van maken. En verder leef ik volgens de uitspraak van Pippi Langkous: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen