Achttien grotere gezinswoningen in de Nieuwveense Landen in de verhuur

19 sep , 16:11 Nieuws
mep beeld persbericht centrum wonen
Meppel - Tot maandag 23 september kunnen woningzoekenden via Thuiskompas reageren op de nieuwbouwwoningen in de Nieuwveense Landen in Meppel. Dura Vermeer bouwt in opdracht van Woonconcept 18 grotere gezinswoningen.
Alleen woningzoekenden met een huishouden dat uit minimaal 3 personen bestaat, komen in aanmerking. “Deze woningen hebben 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder. Daarmee zijn ze perfect voor huishoudens van 3 personen of meer. Alleen woningzoekenden die hieraan voldoen, mogen reageren”, aldus Cynthia Kalfsbeek van Woonconcept. Woningzoekenden kunnen reageren tot en met 22 september. Als alles volgens planning gaat, krijgen de nieuwe bewoners in het eerste kwartaal van 2025 de sleutel.

Helemaal van nu

De 18 woningen zijn verdeeld over 4 blokken, nul-op-de-meter en voldoen helemaal aan de eisen van nu. Dit betekent dat de woning, door middel van zonnepanelen, net zoveel energie opwekt als de bewoner nodig heeft. De woningen zijn goed, waardoor er weinig energie nodig is om de woningen op te warmen. Verwarmen gebeurt met een bodemwarmtepomp. Op de begane grond en verdieping komt vloerverwarming. In de badkamer is naast vloerverwarming ook een elektrische radiator aanwezig.
Dit project wordt gerealiseerd door Woonconcept vanuit Bouwstroom Noord. Bouwstroom Noord is een unieke samenwerking van vijf woningcorporaties en bouwpartijen. Binnen de bouwstroom worden woningbouwprojecten, kennis en kunde gebundeld om passende sociale huurwoningen betaalbaar te houden én de nieuwbouwproductie te realiseren.
De link naar de advertentie is HIER te vinden.