Restaurant De Beren opent Meppeler vestiging

De Beren in Meppel.
Foto: Eigen foto

Meppel – Restaurant De Beren Meppel opent morgen vanaf 11.00 uur haar deuren. Om dit te vieren, maken gasten die in de maand september reserveren kans op een MINI voor een weekend en een diner voor twee in het splinternieuwe restaurant.

Het is een heuse beleving, want de 45e vestiging van het De Beren restaurant bevindt zich aan de Kruisstraat 16, pal naast het Luxor Theater. Deze locatie leent zich perfect voor een complete avond uit en staat garant voor een onvergetelijke lunch, diner of borrel. Drentenaren kunnen het hart ophalen aan verschillende arrangementen, zoals High Beer, High Tea en Sharing Dinner. De 120 zitplaatsen, lounge en het terras verwelkomen bewoners en bezoekers aan Meppel om sámen te genieten van lekker eten in een gastvrije en warme omgeving.

Nostalgische locatie

Vorig jaar vond de overname van de drie vestigingen van Grand Café Het Postkantoor in Drenthe plaats. Na een spectaculaire metamorfose vierde De Beren eerder deze maand de opening van de eerste vestiging in Hoogeveen. Vanaf dinsdag 25 augustus kunnen inwoners van Drenthe ook genieten van de ultieme Berenbeleving bij De Beren Meppel. Deze vestiging is wederom in een eigentijds, stijlvol jasje gestoken, waardoor iedere gast zich bij binnenkomst meteen thuis voelt. De bourgondische menukaart vult zich tevens met smaakvolle gerechten, waaronder De Beren klassiekers, zoals de spareribs, entrecote en (vegetarische) saté. Ook kunnen gasten gebruik maken van het driegangen seizoensmenu voor €23 en het Diner & Filmarrangement voor €31,- (een driegangendiner inclusief kaartje voor het Luxor Theater). Gasten die geen genoeg krijgen van De Berenbeleving kunnen na de een bezoek aan de bioscoop gezellig borrelen. Het team staat in ieder geval te popelen om bewoners uit Meppel en omgeving te ontvangen. Wie de zaak gaat runnen is onbekend: de zoektocht naar de geschikte ‘local hero’ is nog gaande. De verwachting is dat De Beren restaurant Emmen ook binnen afzienbare periode haar deuren opent.

Meer informatie De Beren Meppel: Kruisstraat 16. http://www.beren.nl

Reacties