Schouwburg Ogterop gaat weer beginnen

Foto:

Meppel – Normaal gesproken zouden de theatervrienden en bezoekers van Ogterop al lang en breed de theaterbrochure en alle kaarten voor het nieuwe seizoen in huis hebben. Covid-19 dacht er anders over. Loek Buys, de interim-directeur en programmeur van Schouwburg Ogterop had het hele programma in maart al rond.

De afgelopen maanden is hij druk bezig geweest om de voorstellingen die vanaf maart geannuleerd moesten worden zoveel mogelijk te verplaatsen. En om het programma voor het nieuwe seizoen, in nauw overleg met theatermakers, muziekgezelschappen en producenten, aan te passen. Op de site van Ogterop presenteert de schouwburg de voorstellingen die van september tot en met december te zien zijn.

Intieme voorstellingen

“Het wordt een bijzonder seizoen met mooie, intieme voorstellingen. En voorstellingen die speciaal voor deze verwarrende tijd gemaakt zijn. Een programmering vooralsnog tot en met december, het aantal voorstellingen is ongeveer gelijk, het aantal beschikbare plaatsen zeker niet. Wij zullen zorgen voor een veilige omgeving. En voor een mooie theaterervaring. Prachtige toneelvoorstellingen, hilarisch cabaret, meer muziektheater, mooie dans en nieuwe jonge makers. Eigenlijk zoals u van Ogterop gewend bent”, aldus Buys. In het najaar kijkt Ogterop vooruit naar de tweede helft van het seizoen.
Loek Buys prijst de bezoekers van Ogterop: “We hebben de afgelopen maanden ervaren dat heel veel mensen Ogterop een warm hart toedragen. We hebben zoveel steun mogen ontvangen van onze bezoekers. Ook hebben veel meer bezoekers dan we konden hopen, hun kaartjes van geannuleerde voorstellingen gedoneerd aan de artiesten en Ogterop. En we hebben extra Theatervrienden mogen verwelkomen die Ogterop tot steun wilden zijn.”

Voorverkoop

De voorverkoop voor Theatervrienden van Ogterop start op dinsdag 25 augustus om 10.00 uur. Een ieder die nog geen Theatervriend is en ook met voorrang kaarten wil bestellen, kan Theatervriend van Ogterop worden via http://www.schouwburgogterop.nl.
Op dinsdag 1 september start de algemene kaartverkoop.

Reacties