Veel activiteiten voor jeugd in Meppel

Activiteiten voor jeugd.
Foto: Artizzl media

Meppel – De hele maand augustus kunnen jongeren van 12 tot 18 jaar in Meppel meedoen aan allerlei activiteiten. De buurtsportcoaches van Meppel Actief en de jongerenwerker van Welzijn MensenWerk organiseren diverse sport- en spelonderdelen maar ook een Girls Only-avond in de bioscoop. Met de activiteiten, die financieel mede mogelijk worden gemaakt door de provincie Drenthe, willen de organisaties de jongeren een leuk zomerprogramma bieden.

Zeker nu we in coronatijd meer in Nederland en thuisblijven is het zomerprogramma erg welkom. Jongerenwerker Myrthe Lugtmeier: ‘’We organiseren het vanwege dit speciale jaar en de provincie ondersteunt het initiatief. We houden uiteraard rekening met de coronamaatregelen. We hanteren een maximum van – afhankelijk van de activiteit – 25 tot 50 personen. We verwachten dat we snel vol zitten.’’ Op 5 augustus start de activiteitenmaand met een skateworkshop in Deventer. Op 31 augustus eindigt het met het Wie is de rat-spel in de binnenstad van Meppel.

Het hele programma is te vinden op de websites http://www.meppelactief.nl. Volg het ook via Instagram- en Facebookpagina’s Meppel Actief en Gezond en jongerenwerk_meppel. Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Myrthe Lugtmeier (jongerenwerker) via [email protected]

Reacties