Iedereen kan meedoen aan een CoronaSchrijfwedstrijd

Vintage typewriter, glasses and cup of coffee on a wood desk
Foto: Eigen foto

Meppel – In een tijd waarin afstand en mondkapjes het dagelijkse leven bepalen én beperken, is het misschien wel belangrijker dan ooit er (samen) voor te waken dat de creatieve geest niet aan ruimte inboet. En een samenleving te creëren waarin liefde, optimisme en hoop op betere tijden de drijvende krachten zijn.

Om die reden nodigen Salon Remunj en het Roermonds Literair Broederschap iedereen in het land uit om mee te doen aan een CoronaSchrijfwedstrijd die tot aan de grenzen van dit kikkerlandje reikt, om pennenvruchten te verspreiden die Covid-19 een ander gezicht kunnen geven.

Inspirerende tekst

‘Geef dus jóuw creatieve geest alle ruimte om een inspirerende tekst van maximaal 350 woorden te schrijven en met ons te delen. Dan maak je kans op een prijs van 100, 200, of zelfs 300 euro’, laat de organisatie weten.

De inzendingen worden gejureerd door drie auteurs: Ton van Reen, Jacques Graus en Danny Danker. De inlevertermijn loopt tot en met 15 september. Iedereen heeft dus ruim een maand de tijd om een tekst te schrijven en in te dienen.

Jong, oud, amateur of professional, iedereen kan meedoen. De prijswinnaars worden op 6 oktober bekendgemaakt.  Inzendingen indienen bij Jacques Graus, via [email protected]. Meer weten? Kijk op de Facebookpagina’s van Salon Remunj of het Roermonds Literair Broederschap.

Reacties