Fruitboombrigade zoekt erven met fruitbomen én vrijwilligers in Meppel

Fruitbomen snoeien.
Foto:

Meppel – De Fruitboombrigade Meppel snoeit fruitbomen in het openbaar gebied en op boerenerven in de gemeente Meppel. Wie op zijn of haar erf fruitbomen die regelmatig gesnoeid moeten worden en niet weet hoe dat moet, of komt u er zelf niet aan toe, kan contact opnemen met de Fruitboombrigade via Landschapsbeheer Drenthe.

‘Heb je zin om mee te helpen bij het snoeien en wil je kennis opdoen over fruitboomsnoei? Geef je dan snel op! Landschapsbeheer Drenthe organiseert jaarlijks een aantal fruitboomsnoeicursussen, waaraan je deel kunt nemen. Hierdoor doe je steeds meer kennis op over het snoeien en groeien van vruchtbomen.’

Landschapsbeheer Drenthe

De fruitboombrigade Meppel is één van de initiatiefgroepen in de gemeente die via Landschapsbeheer Drenthe ondersteuning ontvangt bij het uitvoeren van hun activiteiten. Zo ontvangt de brigade o.a. gereedschap en advies. Daarnaast organiseert Landschapsbeheer regelmatig workshops en andere activiteiten om kennis te delen en bewoners uit de gemeente enthousiast te maken om mee te helpen om hun eigen woonomgeving te ‘vergroenen’!

Meer informatie en aanmelding lbdrenthe.nl of 0592-316 616

Reacties