Meppel biedt 100 inwoners gratis online opleidingen aan

Foto:

Meppel – Burgemeester & wethouders van Meppel helpen juist nu inwoners om aan hun toekomst te werken. Honderd inwoners kunnen drie maanden lang gratis gebruik maken van het online aanbod via RegioOpleiders.

Het aanbod is divers: van een cursus Excel, presenteren, een andere taal, time management tot marketing- en salestrainingen. Zo kan ieder de cursus volgen die aansluit bij zijn of haar situatie. Deelname is gratis. Een overzicht van cursussen en trainingen staat op regioopleiders.nl

Wethouder Henk ten Hulscher: “We doen een brede oproep. Veel mensen zitten nu noodgedwongen thuis. Mensen die geen werk hebben, die een uitkering ontvangen of zzp’ers die zich willen omscholen, kunnen zich melden. Dit online opleidingsaanbod is een prima manier om juist nu aan je toekomst te werken.”

Sommige cursussen duren een paar avonden, andere langer. Je kunt het in je eigen tempo doen, op de tijden die jij handig vindt, en er is geen limiet aan het aantal cursussen dat je wilt volgen. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Aanmelden

www.meppel.nl/cursusaanbod

Reacties