Culinaire ondernemers slaan handen ineen: Taste Away

Foto: Spijkerman

Meppel – Spijkerman Evenementenverhuur opent een Drive Thru foodfestival op het voormalige VION/Murris-terrein, genaamd Taste Away. Inwoners van Meppel en omgeving kunnen al rijdend vanaf 8 mei de lekkerste maaltijden afhalen bij hun favoriete restaurant.

Initiatiefnemers Carlo Spijkerman, Lidian Dekker en Roos Dijksma van Spijkerman Evenementenverhuur hebben hiermee het doel om een 100% coronaproof uitje te organiseren waarbij zij tegelijkertijd de lokale horecaondernemers steunen. Het verhuurbedrijf dat normaal gesproken actief is op festivals en evenementen wordt flink getroffen door de maatregelen tegen het coronavirus. Aangezien stilzitten niet in onze natuur zit, maar omdat er ook nog geen licht aan het eind van de tunnel is hebben we besloten om zelf de prikkabels op te hangen.

Positieve draai

‘’We hebben het in deze tijd niet makkelijk en hopen hiermee een creatieve en positieve draai te geven aan deze crisis’’, aldus Spijkerman. Mensen willen er op uit, zeker met dit mooie weer. Een bezoekje aan Taste Away Meppel met het gezin of met je partner is dan een leuke belevenis.”

De deelnemende restaurants zijn Grand Café de Wheem, Restaurant Sukade, de Bourgondiër Bar & Grill en Eetcafé de Beurs. Elk restaurant biedt een maandelijks wisselend menu met daarop keuze uit 2 voorgerechten a €7,50 per stuk, 2 hoofdgerechten a €15,- per stuk en een kindermenu. Bij het betreden van het evenement kan men kiezen uit 4 verschillende routes. Elke route start met heerlijke koffie van Frans de Grebber koffie & chocola en eindigt met vers Italiaans schepijs van de IJsmakers Meppel.

Taste Away is elk weekend geopend op vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 21.00 uur en op zondag van 15.00 tot 20.00 uur .

Reacties