Grote Paas Quarantaineshow van Clouso

Foto: Clouso

Meppel – Het paasweekend staat voor de deur maar nu we niet naar buiten kunnen om elkaar op zonovergoten terrassen te ontmoeten zit er niets ander op dan meedoen aan Clouso’s Grote Paas Quarantaine Spel Show.
De Vermakelaar, Mensus, Muziekcafe Clouso en Time Star Media hebben de handen weer in één geslagen en een knotsgekke spellen show in elkaar gezet.
Wat kunnen de belangstellenden verwachten?! Een mix van Ren je Rot, Quizvragen, Foto Spellen, Bingo, inbellen etc. etc. Er is live muziek van Mr. Skolnick in de pauze

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk door een appje met de teamnaam te sturen naar 06 1375 2739. De antwoorden moeten worden ingevuld via Google Forms, de link hiernaar krijgen deelnemers tijdens de quiz toegestuurd. Na opgave wordt de deelnemer aan een whatsapp groep toegevoegd, waar de organisatie vanaf donderdag tips gaat geven om bepaalde rondes makkelijker door te komen. Opgeven kan tot zondag 12 april – 15.59 uur. De live-stream begint om 16:00 uur op de Facebookpagina van Muziekcafé Clouso.

Doneren mag

Deelname is gratis, maar mocht je toch graag wat bij willen dragen kun je doneren via Tikkie: https://tikkie.me/pay/v2i3ljtrq6s5eokvigd4

HEEL BELANGRIJK

De regering en het RIVM roepen om om niet met grote groepen samen te komen. Doe dit dan ook niet, alleen op deze manier kunnen we snel weer naar het café. Wil je met je team meedoen: er zijn verschillende apps beschikbaar (Skype, Google Hangout etc.) zodat jullie gezamenlijk kunnen discussiëren over de in te vullen antwoorden.

Reacties