McDonald’s Meppel toch weer gesloten

McDonald's.
Foto: Fotopersbureau Steenwyck / Colin Coule

Meppel – De liefhebbers waren het waarschijnlijk al opgevallen; De McDonald’s in Steenwijk en Meppel zijn plotseling toch volledig gesloten tot nader order. Na de eerste maatregelen bleef enkel de McDrive in een aangepaste vorm geopend, deze zijn nu ook gesloten.

McDonald’s Nederland laat in een reactie weten dat er met de restaurants besproken is welke maatregelen er nodig zijn om de veiligheid van de medewerkers en gasten te garanderen. In sommige restaurants ging dit helaas niet op korte termijn lukken om hier aan te kunnen voldoen waardoor deze dus volledig dicht blijven. Hier vallen de vestigingen van Steenwijk en Meppel ook onder.
Wanneer zij weer open verwachten te gaan is niet bekend. “Als het mogelijk is om weer open te gaan willen we dat natuurlijk graag. Of dat gaat lukken weten we op dit moment nog niet.” laat McDonald’s weten.

Voor de die-hard fans die echt niet zonder kunnen; in Heerenveen, Hoogeveen en Zwolle zijn de McDrive’s nog wel geopend met inachtneming van de maatregelen en aangepaste openingstijden.

Reacties