Redactie werkt ook in coronatijd volop verder aan website

Foto: CCO

Meppel – We verkeren in bijzondere tijden met al die coronaperikelen. De website Meppel.nieuws.nl viel wat dat betreft met de neus in de boter bij de upgrade die nu plaatsvindt. Langzaam maar zeker wordt deze site ingericht met berichten, foto’s en leuke nieuwtjes uit de gemeente Meppel en de naaste regio

De coronacrisis maakt het even niet makkelijk, omdat alle evenementen en activiteiten zijn afgelast. Toch draait de digitale wereld door en dus ook onze redactie! Wij doen onze uiterste best om jullie iedere dag van nieuws te voorzien. 

Wij, van Meppel.Nieuws.nl richten ons op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maand verdubbeld, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Heb je een belangrijk nieuwtje, actie of iets anders te melden? Laat het ons weten! Normaal gesproken komen we graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken, maar telefonisch kunnen wij ook veel laten zien.

Contact-informatie

Serge Klaassen

06-36 45 52 97

[email protected]

Tips

Heb je een tip voor onze redactie? Leuke berichten van scholen, verenigingen of ondernemers? Laat het ons weten via meppel@nieuws.nl!

 

Reacties