Meppeler dichter Reinier van Delden presenteert nieuwe bundel

Reinier van Delden.
Reinier van Delden.
Foto: Theo Huijgens

Schrijver en dichter Reinier van Delden uit Meppel presenteert zaterdag 5 november zijn nieuwe bundel ‘Alsnog Gefeliciteerd’. De presentatie is in de stationshuiskamer van Meppel, omdat zijn korte verhalen zich geregeld afspelen op stations of in de trein.

De Haagse caféhouder verkaste enkele jaren geleden naar Meppel en begon daar een nieuw leven als schrijver en dichter. Elke dag schrijft hij een kort verhaal. Meestal gaat het om observaties van mensen die hem opvallen op straat, in de supermarkt of op reis. En in deze nieuwe bundel speelt ook de liefde vaak een rol.

Reinier van Delden geeft zijn boeken uit in eigen beheer en heeft een website voor betalende leden. Van hem verschenen eerder ‘Zonder al te veel pretenties‘ (2018), ‘Maar goed …‘ (2019), ‘Ik doe wat ik kan‘ (2020), ‘Flierefluiten’ (2020), ‘Galmanspad’ (2021) en ‘Voor wie er even bij stilstaat’ (2022).

Presentatie

De presentatie begint om 11.00 uur en is gratis toegankelijk. Het boekomslag is verzorgd door de Meppeler kunstenaar Joren Hans.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen