Openingstijden van politiebureau zijn aangepast

Foto: Stefan Klomp

De openingstijden van het politiebureau in Meppel is veranderd. In Meppel is het politiebureau voortaan op dinsdag van 08.30 tot 13.30 uur open. Aangifte doen kan op afspraak.

De politie heeft de openingstijden van alle politiebureaus in Zuidwest-Drenthe aangepast. Dit gebeurt omdat politiewerk steeds vaker op locatie, telefonisch, op afspraak of online plaatsvindt. De aanpassingen gelden voor de locaties in Beilen, Hoogeveen en Meppel.

De dienstverlening is volgens de politie niet afhankelijk van de openingstijden van een politiebureau. Zo beschikken agenten over mobiele apparatuur waardoor steeds vaker werk op locatie, digitaal of telefonisch afgehandeld wordt. Zo is het opnemen van een aangifte, het voeren van een bemiddelingsgesprek maar ook de bijbehorende vastlegging bij iemand thuis mogelijk. Net zoals de mogelijkheid voor het doen van een online aangifte of melding. Naast telefonisch en fysiek contact heeft de politie in Zuidwest-Drenthe een webcareteam dat via sociale media contact heeft met inwoners van het gebied.

Stadhuis

Het politiebureau in Meppel is sinds een jaar gevestigd in het stadhuis. Het voormalige politiebureau aan de Eendrachtstraat werd te groot en is te koop gezet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen