Ruim 2500 euro opgehaald voor PGM de Baander tijdens Meppeler eindejaarsquiz

De quiz werd gehouden vanuit Studio2.
De quiz werd gehouden vanuit Studio2.
Foto: Time Star Media

Met de Meppeler eindejaarsquiz van woensdagavond 29 december is in totaal 2500 euro opgehaald voor PGM de Baander. Daarmee kan de manege in de Oosterboer een tillift aanschaffen.

Aan de quiz deden ruim 750 teams mee en trok bijna 3000 kijkers. De quiz werd gepresenteerd door Vincent van Leth en Danny Pol. De avond werd geopend, afgesloten en muzikaal begeleid door de band Wildeboer. Burgemeester Richard Korteland opende de avond. Hij droeg het initiatief van de Meppeler ondernemingen Time Star Media, SEM productions en De Vermakelaar een warm hart toe en trapte af met de eerste twee vragen.

Live in de stad

“Na het succes van de online koningsdag afgelopen jaar en nu deze leuke quiz zijn we zeker enthousiast om nog een keer iets moois voor Meppel te organiseren. Dat doen we met liefde online maar live in de stad zou natuurlijk ook fantastisch zijn”, aldus Wouter Taal, initiatiefnemer van het evenement.

Tijdens de quiz konden deelnemers foto’s inzenden en ook inbellen om mee te dingen naar de verschillende prijzen die aangeboden werd door de Meppeler middenstand. Daarnaast is er vanuit de gemeente Meppel 2500 euro beschikbaar gesteld om als prijzen uit te delen in de vorm van Meppel bonnen die bij de lokale winkeliers en horeca uitgegeven kunnen worden. Tijdens de avond konden mensen een bedrag doneren aan PGM de Baander. En dat is veelvuldig gedaan. Ook interviewde Danny Pol tijdens twee vluchtelingen die verblijven op de vluchtelingenboot aan de Paradijsweg.


Lees ook: Ondernemers willen met Meppeler eindejaarsquiz geld ophalen voor De Baander (en Meppelers gewoon een gezellige spelavond bezorgen)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen