Mister Smart en Mensus houden opnieuw online Top2000 Quiz van het Noorden

Foto: Top2000 Quiz van het Noorden

De Top2000 Quiz van het Noorden keert terug. En net als vorig jaar, gaat de quiz ook nu weer online. Quizmasters zijn de Meppelers Mister Smart en Mensus.

Waar de organisatoren vorig jaar hoopten dat het een eenmalig online evenement zou zijn vanwege de lockdown, keert donderdag 30 december de quiz ook nu weer online terug. De organisatoren, tevens ook de quizmasters, Nils Aberson en Matthijs Menses (ook bekend als Mister Smart en Mensus) staken de koppen wederom bij elkaar. “Als horeca mensen doet die lockdown ons ook pijn. We hopen dan ook een beetje de pijn te verzachten door de quiz weer online te houden”, zeggen ze. “De reacties vorig jaar waren in ieder geval zeer positief, waarbij we toch ook vaak hoorden ‘maar hopelijk volgend jaar weer in het café.’ Helaas mocht het dit jaar niet zo zijn, dus gaan we ons best weer doen om het online zo gezellig mogelijk te maken.”

Vrijwillige bijdrage

De quiz vol muzikale feitjes, weetjes, uitspattingen en gekkigheid wordt live uitgezonden vanuit Café De Kansel. De quiz bestaat uit 60 vragen, met twee muziekrondes en twee bonusrondes en duurt ongeveer 2,5 uur. Een team mag uit maximaal zes leden bestaan, en minimaal één. De quiz is gratis, maar de organisatie stelt een bijdrage op prijs. Daarom wordt er tijdens de quiz een link gedeeld om een tikkie te sturen.

“We hebben de hulp ingeschakeld van professionele bedrijven om alles goed te laten verlopen. Hierdoor kunnen we ook alle muziek draaien die we willen, zonder beperkingen zoals op Facebook en YouTube. We maken liever wat verlies en dat het er goed uit ziet dan dat we met winst naar huis gaan en dat de mensen teleurgesteld thuis achterblijven.”

De quiz is live te volgen via: https://top2000quizvanhetnoorden.nl/. De quiz begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is er muziek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen