Michelle David verzorgt concert in Grote Kerk Meppel

Gospelsessions.
Gospelsessions.
Foto: Eigen foto

Meppel – In deze vanwege de coronamaatregelen zo stille tijd is er voor muziekliefhebbers toch een lichtpuntje: op vrijdag 26 februari 2021 keren Michelle David en haar band The Gospel Sessions terug naar Meppel voor een coronaproof dubbelconcert in de Grote of Mariakerk.

De Amerikaans-Nederlandse zangeres boekte de afgelopen jaren grote successen met haar aanstekelijke interpretatie van gospelsongs, uitgevoerd in een swingende mix van soul, blues, jazz en afrobeat.

Het concert wordt wederom georganiseerd door de Muziekcoöperatie Meppel, die al jaren goede contacten onderhoudt met Michelle David en haar nu voor de derde keer naar Meppel haalt. De voorgaande concerten waren steevast een groot succes, alle reden dus om de souldiva nogmaals uit te nodigen. Mooie bijkomstigheid is dat de Grote Kerk beschikbaar is, een uitgelezen locatie voor een gospelconcert.

Dubbelconcert

Vanwege het beperkte aantal toeschouwers is gekozen voor een dubbelconcert: de eerste show begint om 18.00 uur (zaal open om 17.30 uur), de tweede om 21.00 uur (zaal open om 20.30 uur). De kaartverkoop is reeds van start, tickets kosten € 19,50 en zijn te bestellen via muziekcooperatie.nl.

Op dit moment gaat de Muziekcoöperatie Meppel ervan uit dat er twee concerten met telkens 100 personen plaats kunnen vinden. Mochten de maatregelen blijven zoals ze nu zijn, dan kunnen alleen de eerste 30 ticketkopers naar het concert, de overige ticketkopers krijgen in dat geval hun geld terug. Het advies is dus om zo snel mogelijk tickets aan te schaffen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen