Activiteiten in Meppel in kader van de Nationale Sportweek

Foto:

Meppel – “Sport doet iets met je”. Dat is opnieuw het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Van 18 tot en met 27 september staat heel Nederland in het teken van bewegen, sporten en gezondheid. Tijdens deze week organiseert Meppel Actief & Gezond verschillende activiteiten. Daarnaast besteed het JOGG team Meppel extra aandacht aan de #DrinkWater campagne.

De (sport)verenigingen in de gemeente Meppel zijn in de 2e week van augustus op de hoogte gesteld van de Albert Heijn Sportactie. Van 14 tot en met 27 september ontvangt iedereen bij het boodschappen doen bij Albert Heijn sportvouchers. De sportvouchers kunnen tot en met 25 oktober 2020 verzilverd worden door gratis sportactiviteiten te boeken bij de deelnemende sportclubs. Albert Heijn is partner van JOGG Nederland.

Buurtsportcoaches

Tijdens de Nationale Sportweek organiseren de buurtsportcoaches in samenwerking met partners verschillende activiteiten zoals bewegen in de beweegtuin met zorggroep Noorderboog en Fytac, karate (8 jaar en ouder) en dans (groep 3 tot en met 8) bij Easy Active, wijksport op 3 locaties voor kinderen uit groep 3 tot en met 8, basketbal bij Red Giants voor 5 tot en met 9 jaar en nog meer. ‘Samen gaan we er een mooie & succesvolle Sportweek van maken, voor jong en oud. De buurtsportcoaches zijn op dit moment druk bezig met het concreet maken van het programma.
Houd de http://www.meppelactief.nl en de Facebookpagina goed in de gaten!

Reacties