Fixteam in Haveltermade heeft het razend druk

Foto:

Meppel – Er zijn enorm veel aanvragen binnengekomen voor het Fixteam, dat deze week nog in Haveltermade actief is. Zoveel, dat het Fix-klusteam de huisbezoeken niet voor het einde van deze week kan afmaken. Wie zich via de site www.fixteamdrenthe.nl heeft aangemeld, moet mogelijk geduld hebben.

Aanmelders hebben een ontvangstbevestiging ontvangen per mail. Ook wanneer iemand een telefoonnummer heeft achtergelaten, wordt er een afspraak gemaakt. ‘U staat dus op de lijst en het Fixteam komt bij u langs. Het kan echter wat langer duren dan dat u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor’, laat het Fixteam weten.

Informatiewagen

Inwoners van de Haveltermade die toch liever eerst wat meer informatie over het Fixteam willen hebben of heeft hulp nodig hebben bij het maken van een afspraak met het Fixteam, kunnen langskomen op donderdag 18 of vrijdag 19 januari bij de informatiewagen van de gemeente Meppel. Onder genot van een warm drankje met wat lekkers erbij helpen ze de mensen graag verder. De informatiewagen staat naast de Kruiskerk, van 13.30 tot 16.30 uur. Ook de energiecoaches, WelzijnMensenWerk en woningcorporatie Woonconcept zijn aanwezig voor al uw vragen.

Wie geen tijd heeft om langs te komen, maar nog vragen heeft, kan ook een e-mail sturen naar [email protected].

Vanwege de enorme hoeveelheid aanvragen krijgen vragers minder snel een reactie van het Fixteam dan normaal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen