Christelijk Mannenkoor Meppel viert eeuwfeest

Christelijk Mannenkoor Meppel.
Christelijk Mannenkoor Meppel.
Foto: Eigen foto

Nijeveen/Meppel – Het jaar 2024 is voor het Christelijk Mannenkoor Meppel een 100-jarig jubileumjaar. Dat wordt door het jaar heen gevierd met veel medewerkingen aan kerkdiensten in de wijde omgeving van Meppel. Op dinsdag 11 juni wordt op de vaste repetitie avond van het koor een concert gegeven als afsluiting vóór dat de repetities stoppen in verband met de vakantie.

Het concert wordt gegeven in de Gereformeerde kerk van Nijeveen en de aanvang is om 19.45 uur. Toegang is gratis. Bij de uitgang is een collecte ter dekking van de gemaakte kosten. Na de vakantie beginnen de repetities op 6 augustus en zullen in het teken staan van het Jubileumconcert dat wordt gehouden op 23 november. Voor de heren die van zingen houden is dit misschien een mooi moment om eens te komen luisteren en de sfeer te proeven hoe de repetities verlopen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom en je hoeft geen zangtest af te leggen. Voor meer informatie: voorzitter Jantinus Spoelder, telefoon 06-33180660 of de secretaris Ab Aberson telefoon 06-38977498 of kijk op de website van het koor www.christelijkmannenkoormeppel.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen