Opening nieuw seizoen van Miramar Zeemuseum in Vledder

Miramar Zeemuseum.
Miramar Zeemuseum.
Foto:

Vledder – Het nieuwe seizoen van Miramar Zeemuseum gaat bijna van start. Op maandag 1 april, tevens tweede paasdag, opent het museum de deuren weer. Vanaf 13.00 uur is bezoek welkom, op deze dag biedt Miramar een speciale knutselactiviteit voor kinderen aan.

De opening valt dit jaar samen met de nationale Museumweek. Alleen deze week mogen liefhebbers met de museumkaart van een ander naar een museum. Het perfecte moment om een bezoek aan Miramar te brengen. Na deze maandag is Miramar open op dinsdag tot en met vrijdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Maandagen en zaterdagen gesloten.

Extra activiteiten

Speciaal voor tweede paasdag is er een leuke knutselactiviteit. Geheel in paassferen, maar de schelpen mogen natuurlijk niet ontbreken. Zo kunnen kinderen een ‘Magisch Meerminei’ maken. In de knutselruimte kunnen kinderen een ei maken met klei die ze zelf op kleur brengen. Versier het met schelpen, diamanten en edelstenen en creëer een magisch ei dat je zomaar op het strand had kunnen vinden. Wie weet zijn er in de tuin, waar de walvisroute te bekijken is, ook nog wat eitjes verstopt.

Entreeprijs voor kinderen: € 8,00, inclusief entree. Voor meer informatie over de diverse activiteiten: www.miramar-zeemuseum.nl en de Facebookpagina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen