Hilly Elzinga-Linstra presenteert boek Dagboek van een geboorte in Meppel en Zuidwolde

Hilly Elzinga-Linstra.
Hilly Elzinga-Linstra.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde/Meppel – De bibliotheken van Meppel en Zuidwolde ontvangen ter ere van de landelijke Boekenweek schrijfster Hilly Elzinga-Linstra voor een presentatie van haar eerste boek Dagboek van een geboorte.

Bibliotheek Meppel ontvangt Hilly op woensdag 20 maart en woensdag 27 maart bezoekt Hilly Bibliotheek Zuidwolde. Hilly leest voor uit eigen werk en vertelt over wat ze met haar boek wil bereiken. Tijdens deze avond is er ruimte om vragen te stellen en samen in gesprek te gaan. De 89e editie van de Boekenweek is van 16 tot en  met 24 maart en heeft het thema ‘Bij ons in de familie’.

Een kindje verwachten

Dagboek van een geboorte gaat over een gezin dat alles voor elkaar lijkt te hebben. Alles verandert als de ouders te horen krijgen dat ze een kindje verwachten dat een aangeboren hartafwijking heeft. Het boek, geschreven als een dagboek, beschrijft de gebeurtenissen vanaf de zwangerschap tot de eerste operatie van het pasgeboren kindje. Het verhaal benadrukt het gevoel vanuit het perspectief van de moeder. Met dit boek wil Hilly ouders in soortgelijke situaties een hart onder de riem steken, ze informeren en inspireren. Het boek is in eigen beheer uitgegeven en je bemachtigt een exemplaar via [email protected]. Het boek is ook te koop tijdens de boekpresentaties.

Complexe hartafwijking

Hilly Elzinga-Linstra is auteur en uitgever van haar eerste boek ‘Dagboek van een geboorte’. Daarnaast geeft zij workshops en lezingen. Momenteel is zij bezig met haar tweede boek welke begin 2025 uitkomt. Hilly woont in Drachten en heeft drie dochters waarvan de jongste een complexe hartafwijking heeft. Je kunt Hilly ook (her)kennen als de oprichtster van de petitie ‘Laat UMCG een (kind)hartcentrum blijven’ die landelijk bekendheid verwierf en uiteindelijk met ruim 262000 handtekeningen is aangeboden in Den Haag.

Vooraf aanmelden

Woensdag 20 maart zal Hilly aanwezig zijn bij Bibliotheek Meppel en woensdag 27 maart bezoekt zij Bibliotheek Zuidwolde. Beide avonden starten om 19:30 uur, inloop vanaf 19:15 uur. Voor beide avonden dien je je vooraf aan te melden via het online aanmeldformulier op de website. Aanmelden voor de avond in Meppel via www.bibliotheekmeppel.nl en voor de avond in Zuidwolde via www.bibliotheekzuidwolde.nl. Toegangsprijs is €5 voor niet-leden, €2,50 voor leden en is inclusief één consumptie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen