Goed gevuld Nationaal Theaterweekend in De Tamboer

Previewavond De Tamboer.
Previewavond De Tamboer.
Foto: Anouk Schamper

Hoogeveen – Van vrijdag 26 januari tot en met zondag 28 januari staan De Tamboer en Het Podium volledig in het teken van het Nationaal Theaterweekend. De meeste voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht, maar voor de Previewavond, cabaretier Jasper van der Veen en de jeugdvoorstellingen (2+ en 6+) met onder andere de zandprinses zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Een voorstellingskaartje kost tien euro, een kaartje voor de Previewavond is slechts 6,50. Ook op het programma staat Leo Blokhuis en Strange Brew. Deze voorstelling is verplaatst naar woensdag 7 februari. Tijdens de Previewavond op zaterdag 27 januari krijgt het publiek een voorproefje van een aantal komende voorstellingen. De acts blijven geheim tot de gordijnen openen. Op zondag 28 januari kan er backstage een kijkje worden genomen tijdens de drie rondleidingen die georganiseerd worden in het theater. De toegang is gratis, reserveren is wel verplicht (maximaal 25 personen per rondleiding).

Voor de jeugd

Alles leuk en aardig (2+) | zo 28 januari 2024 om 11.00 uur: Stiekeme trucjes, elkaar uitdagen, grenzen verkennen. Het allerleukste is misschien wel iemand beetnemen die je liefhebt. Maar wat als iemand je grapje niet zo leuk vindt? Genoeg is genoeg. Deze vrolijke, aanstekelijke voorstelling gaat over vriendschap en is voor iedereen die van (on)gein houdt.

De Rode Sneakers (6+) | zo 28 januari 2024 om 14.00 uur: Merel van Eldik en zandprinses Rosa van der Vijver (dochter van de Zandtovenaar) nodigen je uit in dit unieke, muzikale sprookje. Een hartverwarmend verhaal vol betoverende liedjes en adembenemende zandtekeningen.

Javier Guzman, Tis hier geen hotel 2 en The Bluebettes zijn uitverkocht. Voor  Jasper van der Veen | za 27 januari 2024 om 20.30 uur zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar.

Let op: de eerder aangekondigde voorstelling van Leo Blokhuis & Strange Brew op vrijdag 26 januari is verplaatst naar woensdag 7 februari 2024. Kaartkopers hebben hier reeds bericht over ontvangen. Kaarten à tien euro voor de nieuwe datum zijn nog steeds verkrijgbaar via www.detamboer.nl.

(Foto previewavond door Anouk Schamper)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen