Laat je maar rijden langs de horeca in Diever

De gezamenlijke horeca.
De gezamenlijke horeca.
Foto:

Diever – Liefhebbers kunnen zich op zondag 11 februari langs verscheidene horecazaken laten rijden en genieten van veel lekkers. Met een kar achter een tractor worden de deelnemers rondgereden. Deze gezellige middag wordt georganiseerd door de gezamenlijke horeca van Diever en Dieverbrug.

Onder de noemer ‘Winterrondje’ zijn er hapjes en drankjes op 6 verschillende plaatsen te verkrijgen van 14.00 tot 18.00 uur. Het is aan Buitenplaats BlauwHemel, Landhotel Diever, Café Restaurant Brinkzicht samen met Eethuis ’t Keernpunt, Brasserie PUURinDiever, Restaurant De Sluiswachter en het binnenkort eveneens in Dieverbrug gevestigde Fredgie’s om gasten te verwennen met een hapje en drankje in een gezellige winterse ambiance. De keuzes en hoeveelheden zijn zo op elkaar aangesloten, dat men meer dan genoeg heeft en daarbij ook nog een zeer gezellige middag gaat hebben. Met z’n twee, gezin of met vrienden, iedereen kan mee. Er zullen twee karren ‘hop on, hop off’ langs 6 locaties rijden tussen Diever en Dieverbrug waarbij in totaal 7 horecabedrijven voor de innige mens en gezelligheid zorgen.

Inschrijven en kosten

Aangenaam Catering Etentainment biedt organisatorische ondersteuning, opgave kan middels Serge via [email protected] de kosten zijn € 39,50 p.p. kinderen onder de 6 jaar gratis. Voor kinderen 6 t/m 12 jaar betaalt men € 29,50. Bij inschrijving aangeven met hoeveel personen je mee wenst te gaan en in welke leeftiidsgroep men valt. Startplaats wordt bij inschrijving ingedeeld en zal terug gemaild worden inclusief een betaalverzoek.

Er volgt meer

Met deze activiteit is 2024 afgetrapt en zullen er meer gezamenlijke initiatieven plaatsvinden dit jaar van de verschillende horeca ondernemers van Diever, Dieverbrug en Wapse. Wandelend of fietsend; afhankelijk van het seizoen en bedoeld voor een breed publiek. Het gezellige karakter moet overheersen en daarmee zijn er weer een aantal mooie uitjes in de buurt geboren!

Foto: Gezamenlijke horeca Diever en Dieversluis maken er gezellig Winterrondje van. (Copyright: Landhotel Diever)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen