Pianist Wouter Harbers neemt publiek mee naar Parijs

Muziek in en uit Parijs.
Foto:

IJhorst – Pianist Wouter Harbers geeft op zeven locaties door heel Nederland elke maand een concert op een doordeweeks moment. Maandagmiddag 11 oktober is hij te beluisteren in de prachtige Dorpskerk in IJhorst. Deze middag neemt hij de Macedonische accordeonist Tony Pezzanov mee. Samen spelen ze de mooiste muziek uit Parijs!

Het concert begint net buiten Parijs: u wordt verwelkomd met vrolijke muziek uit Versailles. Vervolgens klinkt het ontroerende Ave Maria van Gounod. Chopin wandelde ook door de straten van Parijs: van hem een lichtvoetige Waltz. De kleuren van Monet vinden we terug in muziek van Debussy. Droom weg bij de minimalistische muziek van Satie of het romantische Ballade pour Adeline, dat u vast nog herkent van Richard Clyderman. Het concert wordt afgesloten met de spectaculaire Bolero, zodat u dansend het concert verlaat!

Pianist Wouter Harbers neemt u pratend mee door het programma. Gaat u ook mee op deze muzikale stedentrip? Boek tijdig uw tickets via www.koffieconcerten.nl. Het concert start om 14:30u, entree: 15 euro incl. koffie vooraf. Hartelijk welkom

Reacties