Video: Drenthe bedankt alle vrijwilligers

Zuidwolde – De gezamenlijke Drentse vrijwilligerssteunpunten lanceerden eerder deze week het filmpje Mensen maken Drenthe. De kern van de film is: Zonder vrijwillige inzet zijn we nergens. Vrijwilligers maken Drenthe en daar willen we jullie heel hartelijk voor bedanken. “Zoveel mensen die zich vrijwillig inzetten: dat verdient waardering”, vindt ook Jetta Klijnsma, Commissaris van de Koning.

Al jaren vinden de coördinatoren van de steunpunten elkaar in een provinciaal overleg. Deze overleggen zijn onverminderd inspirerend en zeer functioneel. Het jaar 2021 is uitgeroepen tot Nationaal Jaar vrijwillige inzet onder de noemer Mensen maken Nederland. Een mooie gelegenheid om provinciaal de krachten te bundelen en de Drentse inzet in een filmpje te laten zien.

Een korte film waaraan door alle 12 gemeenten is meegewerkt door inzet van vrijwilligers en het beschikbaar stellen van locaties. Een filmpje waarin de diversiteit van zowel de vrijwilligers en van het vrijwilligerswerk getoond wordt. Deze film met de titel “Mensen maken Drenthe” wordt met een diepe buiging opgedragen aan alle Drentenaren die zich al jaren belangeloos en met hart en ziel inspannen voor onze eigen provincie.

Het filmpje is af te spelen door op de afbeelding te klikken en is vanaf nu ook te vinden op de websites van de vrijwilligerssteunpunten van de 12 Drentse gemeenten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen