Alfa Accountants en Adviseurs sluit vestiging in Meppel

Het pand van Alfa Accountants is gesloten.
Het pand van Alfa Accountants is gesloten.
Foto: Google Streetview

Het kantoor van Alfa Accountants en Adviseurs aan de Catharinastraat 1 is sinds gisteren gesloten. Alfa voegt deze locatie, samen met die van IJsselmuiden, samen in Zwolle.

“We gaan steeds meer digitaal met klanten communiceren”, zegt directeur Wilma Gomarus van de Alfa-vestigingen in Zwolle, Meppel en IJsselmuiden. “Corona heeft geleerd dat Teams niet perfect is, maar wel een heel goed alternatief is om even met een klant te overleggen. Klanten leveren tegenwoordig alles digitaal aan. We kunnen door de automatisering ook 24/7 met de klant meekijken. Het klantenbezoek op kantoor is de laatste jaren mede daardoor sterk afgenomen. En het liefst komen we gewoon bij de klant over de vloer, op zijn of haar eigen bedrijf. Twee van de drie kantoren verhuizen, maar de medewerkers niet: die zijn straks nog net zo dichtbij als voorheen.”

Tijdelijk onderkomen

In december is het kantoor in Zwolle klaar voor gebruik. Tot die tijd vinden de medewerkers uit Meppel tijdelijk onderdak in het huidige pand van Alfa in Zwolle of IJsselmuiden. De collega’s in Zwolle en IJsselmuiden volgen naar het nieuwe pand als de nieuwe locatie definitief is ingericht.

Er komen 75 medewerkers te zitten in Zwolle.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen