Kaiserbroodje uit Meppel genomineerd voor ‘Beste product van het jaar’

Een kaiserbroodje.
Een kaiserbroodje.
Foto: Pixabay

Het Jumbo Kaiserbroodje, dat gebakken wordt in Meppel, is voor het vierde jaar op rij genomineerd voor ‘Beste product van het jaar’ in de categorie brood.

Het broodje wordt gemaakt in de fabriek van Pandriks Bake Off in Meppel. Eerder dit jaar nam Pandriks een nieuwe productielijn in gebruik. Naast het huidige pand liet Pandriks nieuwbouw neerzetten, van 13.000 vierkante meter. Daarin staat de grootste steenoven ter wereld, van 45 meter lang. Daar kunnen meer dan 10 miljoen broodjes per week gebakken worden.

Verkiezing

In 2014 is de verkiezing voor de eerste keer georganiseerd. In de verkiezing kunnen consumenten producten beoordelen. Het concept is ontstaan vanuit de wens dat consumenten hun mening willen delen over hun favoriete producten. Het doel van de verkiezing is om consumentenproducten positieve media-aandacht te geven. De producten worden beoordeeld op verschillende criteria. De winnaars worden bekroond omdat ze de hoogste score hebben behaald op de volgens de consument belangrijkste aspecten van een product.

“Trots”, schrijft Pandriks op sociale media.

Stemmen kan via www.besteproductvanhetjaar.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen