Atlas Sport in de Wijk wandelt voor KiKa

Wandelen met Atlas Sport.
Wandelen met Atlas Sport.
Foto:

De Wijk – Sportschool Atlas Sport in de Wijk wandelt op zaterdag 13 november voor kiKa. „We hebben twee mooie routes gemaakt, je kunt kiezen tussen 15 en 30 kilometer. Met deze wandeling zamelen we geld in voor Kika”, laat Bouwina Harthoorn weten.

De organisatie zorgt voor een zorgeloze wandeling. „We pijlen de routes uit; je kunt ze ook op je wandelapp zetten, we richten een pauzeplek in waar je even bij kunt komen met een warm drankje en na de wandeling staat er in Atlas Sportcafé een stamppot en soep buffet klaar.”

Alle kinderen genezen

Kinderkanker is nog steeds doodsoorzaak nummer één door ziekte onder kinderen. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen kanker. Op dit moment geneest 75% van de kinderen, dit betekent dat een op de vier kinderen het helaas niet redt. KiKa wil dat alle kinderen genezen. Jouw bijdrage zorgt dat onderzoek gedaan kan worden om zieke kinderen beter te behandelen en sneller te genezen.

Inschrijven

Iedereen mag meedoen. Meelopen kost € 15 voor leden van Atlas Sport en € 20 voor niet-leden. Dit is inclusief deelname aan het buffet. Daarnaast wordt een bijdrage gevraagd voor KiKa. Aanmelden kan via www.atlassport.nl/herfstwandeling. Starttijden: 30 kilometer: 10.30- 11.00 uur en 15 kilometer: 13.30-14.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen