Open dag gemeente en brandweer

De gemeente Meppel en de brandweer houden een open dag op zaterdag 12 september. Van 10.00 tot 16.00 uur kunt u een kijkje achter de schermen nemen.

De gemeente en brandweer bundelen hun krachten bij deze open dag. In en rondom het stadhuis krijgt u de mogelijkheid om eens op een andere manier kennis te maken met de gemeente. Naast een kijkje in de keuken van het stadhuis kunt u veel informatie vergaren over allerlei onderwerpen.

Samen met andere hulpverleningsinstanties heeft de brandweer een spectaculair programma en verzorgen ze verschillende demonstraties.

Voor kinderen is er ook van alles te doen, aldus gemeente Meppel op haar website: “De open dag is niet alleen interessant voor u, maar zeker ook voor kinderen! Zelf trouwen door een echte ambtenaar van de burgerlijke stand met trouwboekje en bruidsboeket? Of een ambtsketen maken? Het kan allemaal. Daarnaast zijn er onder andere spuitspelletjes van de brandweer, kunnen ze meerijden in een grote vrachtwagen van de gemeente en de brandweer.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen